Bitcoin System Review 2021: Funksjoner, fordeler og ulemper

Det er vanskelig å ikke høre om Bitcoin System når du leter etter de beste kryptovalutabørsene globalt. Denne veteranbørsen er nesten like gammel som Bitcoin og har sett veksten av kryptovalutaer og DeFi-økosystemet. Lær mer ved å lese denne Bitcoin System-anmeldelsen.

Du kan like gjerne vurdere Bitcoin System som et ypperlig sted å kjøpe, selge og handle Bitcoin og altcoins uten tvil.

Les mer om dette emnet her: https://www.indexuniverse.eu/nb/bitcoin-system-svindel/

Men før du går videre og begynner å handle, bør du vite noen ting om det. Hvis du nettopp har begynt med kryptohandel, kan du være i tvil om gebyrer, innskuddsmetoder, funksjoner osv.

I denne anmeldelsen vil vi svare på alle potensielle spørsmål du måtte ha om utvekslingen. Vi vil analysere fortiden og nåtiden til kryptobørsen for å forstå om Bitcoin System er et passende valg for folk flest.

Historien om Bitcoin System

Historien til Bitcoin System går tilbake til de første dagene av Bitcoin selv. Det ble grunnlagt i desember 2012. Siden den gang har selskapet tilbudt handel med kryptovaluta og relaterte finansielle tjenester til kunder fra 52 land.

Siden oppstarten måtte den møte flere digitale trusler, inkludert da en angriper stjal 1500BTC fra tjenesten. Imidlertid har selskapet lært av disse angrepene og forbedret sikkerhetssystemet i stor grad. Som et resultat har den klart å gjenvinne sitt image som en pålitelig og pålitelig internasjonal kryptobørs.

Fra og med 2021 tilbyr den et enormt utvalg av kryptobaserte tjenester til kunder fra forskjellige deler av verden. I tillegg til å tilby de typiske kryptobørstjenestene, har den lagt til handelsbaserte tjenester til sin portefølje.

plassering
Selv om det har hovedkvarter i Hong Kong, er det registrert på De britiske jomfruøyene. Morselskapet bak denne børsen heter iFinex Inc. På grunn av noen begrensninger godtar det ikke kunder fra USA.

Derfor, med mindre du er fra USA, kan du få en jevn handelsopplevelse med kryptovaluta via den.

Er Bitcoin System trygt?

Bitcoin System er en av de mest populære kryptobørsene på markedet akkurat nå. Selv uten å tillate kunder fra USA, har den klart å skape en imponerende brukerbase. Det har skjedd selv etter at børsen ble utsatt for noen angrep de første årene.

Vi mener imidlertid at vi bør se på disse angrepene og de følgende handlingene fra Bitcoin System fra et positivt synspunkt. Angrepene gjorde det mulig for kryptobørsen å forstå problemene i sikkerhetssystemet og fikse dem effektivt. Enda viktigere, vi kan si at Bitcoin System doblet sikkerhetsvaktene sine for å stoppe ytterligere angrep av noe slag.

Det er en grunn til at Bitcoin System ikke har møtt noen form for sikkerhetsproblem de siste par årene.

Den har også fulgt noen ekstra trinn for å forbedre den generelle sikkerheten. Kunder kan for eksempel bruke tofaktorautentisering for å forhindre angrep. På samme måte kan sentralen oppdage endringene i IP-adressen, noe som vil forhindre kapringsforsøk. Selskapet tar også den beste forsiktighet for å fikse problemene hvis noen oppstår under bruken.

Børsen tar de nødvendige skritt for å beskytte kryptoaktivaene dine også i varme og kalde lommebøker. Den har også 24/7 kundestøtte.

Lang historie kort, det er en av de sikreste kryptobørsene i verden. Jada, det kommer med noen få begrensninger.