eToro arvostelut: mitkä ovat hyvät ja huonot puolet?

eToro-arvosteluissa otetaan huomioon, että kyseessä on yksi markkinoiden vanhimmista ja suosituimmista kaupankäyntialustoista. Välittäjä tarjoaa valtavan valikoiman omaisuuseriä, joilla voi käydä kauppaa suoraan tai CFD:n kautta, mitä useimmat käyttäjät arvostavat.

Avaa eToro-tili
Mitä minun on tiedettävä?

eToro arvostelu: millainen se on?

eToro on yksi markkinoiden johtavista kaupankäyntialustoista. Kyseessä on välittäjä, joka on toiminut vuodesta 2009. Sitä pidetään yhtenä markkinoiden johtavista välittäjistä, jolla on miljoonia käyttäjiä.

eToro-kaupankäyntialustalla on mahdollista käydä kauppaa monilla eri omaisuuserillä, kuten:

Osakkeet eTorolla
Kryptovaluutat eTorolla
Hyödykkeet eTorolla
Forex eTorolla
Kaupankäynti eToron kanssa
Alustan avulla voit käydä kauppaa suoraan ostamalla omaisuuseriä sekä CFD:n kautta. CFD:t ovat johdannaisrahoitustuotteita, joiden avulla voit käydä kauppaa ostamatta kohde-etuutena olevaa omaisuuserää sen markkinaliikkeen puolesta tai sitä vastaan. Tämän alustan tärkeimpiä ominaisuuksia on korostettava:

Sen sosiaalinen kaupankäyntiluonne, jossa suuri yhteisö yhdistettyjä sijoittajia toimii sijoitusten sosiaalisena verkostona. On mahdollista seurata ja kopioida eToron parhaita sijoittajia.
Mukava ja erittäin intuitiivinen verkkoalusta, jonka avulla myös henkilöt, joilla on vain vähän kokemusta sijoitustoiminnasta, voivat käyttää sitä.

Pieni eToron vähimmäistalletus: vain 50 dollaria.

Demo-tili, jossa ei ole rajoituksia toiminnallisuuksissa, jolloin voit testata alustan eri työkaluja virtuaalirahalla.
Copy Trading, automaattinen kaupankäyntityökalu, jonka avulla voit kopioida asiantuntijakauppiaiden strategiaa.
Markkinoiden keskiarvoon verrattuna alhaiset marginaalit.
Laaja valikoima sijoitusmahdollisuuksia on yksi vahvimmista kohdista eToroa koskevissa arvosteluissa, joita löytyy internetistä ja erikoistuneilta alustoilta.

Onko eToro luotettava?
Kyllä, se on säännelty välittäjä, joka noudattaa MIDFID-säännöksiä. Tämä takaa, että rahoitus- ja sijoitustuotteiden markkinointiin sovellettavia lakeja noudatetaan.

eToro on rekisteröity tärkeimmissä eurooppalaisissa sääntelyviranomaisissa, muun muassa Yhdistyneen kuningaskunnan FCA:ssa ja Espanjan CNMV:ssä.

Lisäksi alustalla on vankka tietoturvarakenne ja lisäominaisuuksia, kuten yrityksen tilien pitäminen erillään käyttäjien talletuksista.

Avaa eToro-tili
eToro Kokemus
eToron käyttäjäkokemusten arvioinneista erottuvat toistuvasti seuraavat:

Helppokäyttöisyys: eToro on erittäin käyttäjäystävällinen alusta ja erittäin kätevä myös niille, jotka haluavat oppia kaupankäyntiä.
eToron demo-tili: Monet käyttäjät ovat kehuneet demo-tiliä. Sen avulla voit testata kaikkia alustan toimintoja virtuaalirahalla ilman riskiä ja ilman aikarajoitusta.
Automatisoitu kaupankäynti: Kopiokauppa on toinen eToro-käyttäjäkokemuksen korkealle arvostettu työkalu. Sen avulla voit käydä kauppaa pienellä sijoitustietämyksellä ja oppia samalla alustan parhaiden kauppiaiden strategioista.
Edellä mainittujen seikkojen lisäksi edistyneet käyttäjät antavat positiivista palautetta myös alustan käyttökokemuksesta, joka perustuu sen tarjoamiin lukuisiin varoihin ja tukityökaluihin.