Wat zijn de vereisten voor een account bij Crypto Boom?

Als u hebt besloten welk type rekening u verkiest, bent u klaar om deze op te zetten. Het proces is volledig digitaal en vrij snel. Het is vermeldenswaard dat de broker kan weigeren uw rekening te openen als u niet ervaren genoeg bent, wat wordt geprezen in veel Crypto Boom reviews. De reden hiervoor ligt in het feit dat CFD-handel een hoog risico met zich meebrengt en niet geschikt is voor beginners.

Om een rekening te openen, moet u het volgende opgeven:

  • Uw persoonlijke info, e-mail adres, en provincie waar u woont
  • Uw belasting ID en het land waar u belasting betaalt
  • Het gewenste rekeningtype en de valuta
  • Informatie over uw werkstatus, financiële situatie, en handelservaring

Zodra u alle benodigde gegevens hebt verstrekt, wordt u gevraagd om uw identiteit te verifiëren. Hiervoor moet u een snapshot van uw ID, rijbewijs of paspoort opsturen. Om je adres te verifiëren, moet je een rekening van het nutsbedrijf van de afgelopen drie maanden of een bankafschrift uploaden.

Als u geld heeft verdiend en dit wilt opnemen, is het goed om te weten dat er geen Crypto Boom opname limiet is. Er is echter wel een minimumbedrag dat u kunt opnemen, en dit is afhankelijk van uw type rekening. Voor de Invest- en ISA-rekeningen is dit $1, terwijl het minimum dat u kunt opnemen van uw CFD-rekening $10 is.

Hoe begint u met handelen?

Wanneer uw rekening eindelijk geopend is, bent u helemaal klaar om te beginnen met handelen. Maar eerst moet u een storting doen.

De Crypto Boom minimum storting is afhankelijk van het account type. Voor de Invest en ISA rekening dient u minimaal $1 te storten. Het minimum bedrag dat u op uw CFD rekening dient te hebben is $10.

Beginners met een demo-account hebben een virtueel bedrag van $50.000 om mee te spelen totdat ze genoeg ervaring hebben opgedaan om met echt geld te gaan beleggen.

Handel 212 handelsuren zijn verlengd, wat betekent dat u orders kunt uitvoeren buiten de officiële markturen. Zo duren de pre-market uren van 8 uur ‘s ochtends tot 1 uur ‘s middags GMT+0, terwijl de Crypto Boom after hours plaatsvinden van 8 uur ‘s avonds tot 12 uur ‘s nachts GMT+0.

Wat kunt u verhandelen?

Crypto Boom richt zich op forex en CFD’s, maar het rijke aanbod omvat ook aandelen en ETF’s. Als u echter in opties of beleggingsfondsen wilt handelen, moet u wellicht op zoek naar een andere brokerage.

Vergeleken met concurrenten is de portefeuille ETF’s en echte aandelen van Crypto Boom enigszins beperkt. Toch kunnen gebruikers kiezen uit meer dan 3.000 activa om te verhandelen op de NASDAQ, NYSE en London Stock Exchange, evenals andere Europese aandelenmarkten.

Over CDF’s gesproken: beleggers kunnen kiezen uit 1.700 aandelen, 23 indexen, 28 ETF’s en 26 grondstoffen.

Handelaren kunnen ook op marge handelen. Helaas is beleggen in 212 opties en futures niet mogelijk.

Welke hulpmiddelen zijn beschikbaar?

Crypto Boom biedt een reeks handige tools voor analyse, grafieken en weergave. De grafiektool wordt geleverd met talloze sjablonen en indicatoren, zowel aangepaste als vooraf ingestelde.
De broker biedt ook een real-time nieuwsfeed en een geïntegreerde economische kalender die u kunt openen wanneer u maar wilt.

Wat onderzoek en educatie betreft, biedt het platform how-to video’s voor beginners. Als u nieuw bent in de wereld van handelen en beleggen, is het sterk aan te raden om deze te bekijken.